Col·laboradors

Col·laboradors professionals d'IDEAL PSI

Serveis coordinats segons les necessitats dels nostres clients

Com a part de la nostra missió per proporcionar als nostres clients la millor experiència possible i assegurar el màxim èxit en les seves transaccions immobiliàries, col·laborem amb diverses empreses especialitzades en diferents àmbits relacionats amb el sector immobiliari. Les raons per les quals oferim i treballem amb aquestes empreses són variades i estratègiques:

  1. Homestaging: Col·laborar amb empreses de homestaging ens permet millorar la presentació visual dels immobles en venda. Els professionals del homestaging ajuden a preparar els immobles per a la venda, ressaltant els seus punts forts i millorant la primera impressió dels possibles compradors. Això pot conduir a vendes més ràpides i a millors preus de venda.

  2. Decoradors i Gestors d'obra: Treballar amb decoradors ens permet oferir als nostres clients un servei personalitzat per a la presentació dels seus immobles. Els decoradors poden ajudar els propietaris a millorar l'aparença dels seus immobles, creant espais atractius i funcionals que poden augmentar el seu valor de mercat. A més, la col·laboració amb gestors d'obres permet una anàlisi i seguiment complet d'aquesta etapa, assegurant la qualitat i l'eficàcia dels canvis realitzats.

  3. Canvis en tramitació de serveis: Facilitar canvis en tramitació de serveis, com ara la gestió de l'energia, aigua o serveis de telecomunicacions, simplifica el procés de venda per als nostres clients. Això pot reduir el temps d'espera i els trastorns associats amb aquests canvis, millorant la satisfacció del client i accelerant el procés de venda.

  4. Assegurances: Oferir assegurances relacionades amb la compra i venda immobiliària proporciona als nostres clients una major tranquil·litat i protecció durant tot el procés. Això pot incloure assegurances de títol, assegurances de l'habitatge i altres productes que ajuden a mitigar els riscos associats amb la transacció immobiliària.

A través d'aquestes col·laboracions estratègiques, busquem proporcionar un servei integral als nostres clients, ajudant-los a navegar pel procés de compra i venda immobiliària de manera més eficient i satisfactòria.

 

Dezain

Dezain

Quan parlem d'Arquitectura i Disseny Conscient, parlem de com imaginar, projectar i executar llocs que poden influir directament a les nostres emocions i a la nostra salut. Com pot influir un espai arquitectònic en la ment de les persones, com pot afectar

PAPERNEST

PAPERNEST

La nostra missió 🚀 Alliberar les persones de gestionar els seus contractes i subscripcions Alleujar la càrrega a les persones d'una de les tasques més tedioses del dia a dia: les subscripcions, comparacions, canvis i cancel·lacions que hem de fer cada mes, cada any i dia de la nostra vida.

Home Staging

Home Staging

Maximitzant els punts forts de l'habitatge i minimitzant els punts febles, amb la mínima inversió i sense obra.
Creant experiències úniques a través del màrqueting emocional i posant especial atenció als detalls i a l'estilisme.