Edifici Comercial a l'entrada de Blanes

"Excepcional oportunitat comercial a l'entrada de Blanes nord: Gasolinera, Botiga, Carnisseria i Oficines amb rendibilitat mínima del 6,66% - No deixis escapar el teu èxit empresarial!"

1600000.00

Benvingut a aquesta increïble oportunitat comercial a l'entrada de Blanes nord, una ubicació privilegiada a la carretera principal que connecta Blanes i Lloret de Mar. Aquest conjunt comercial és el somni fet realitat per a qualsevol empresari amb visió i amb una situació ideal a tocar de l'Hospital Comarcal de la comarca de la Selva.

Amb una façana impressionant de 67 metres lineals, aquesta propietat destaca des del primer moment. En aquesta àrea, trobareu una gasolinera en plena activitat, atenent les necessitats dels vehicles que transiten per la carretera principal. Però això és només el principi.

Un cop entreu a aquest immoble de més de 1.600 m², sereu impressionats per la seva distribució intel·ligent i els seus múltiples espais ben planificats. Comencem pel semisoterrani, que compta amb diverses dependències amb accés per a furgonetes. Aquesta zona és perfecta per a la logística de qualsevol negoci.

A la planta baixa, serà rebuda per una botiga elegant i acollidora. A més, hi trobareu una carnisseria totalment equipada, on la qualitat i la frescor de la carn són les protagonistes. Amb un obrador de carn i cambres frigorífiques, no hi ha cap detall que s'hagi oblidat perquè pugueu oferir el millor producte als vostres clients exigents.

Pero això no és tot. L'edifici també disposa de dues plantes pis amb oficines, perfectament dissenyades per oferir un entorn de treball elegant i professional. Les instal·lacions són impecables i no ha faltat cap detall en l'àmbit del manteniment. Aquí, trobareu oficines confortables i de molt bon gust que segurament impressionaran els vostres clients i empleats.

A més, és important destacar que aquesta propietat ofereix una rendibilitat excepcional. Amb un rendiment actual del 6,66%, les oportunitats de negoci són clares. Amb el lloguer complet, aquesta rendibilitat pot arribar fins al 9%, una xifra impressionant que demostra el potencial d'aquesta inversió.

No perdeu aquesta oportunitat única per adquirir aquesta finca comercial amb un gran potencial. Truqueu-nos sense compromís i us explicarem amb detall tots els avantatges d'aquesta propietat. Veniu i descobriu com aquest espai ben situat, equipat i mantingut pot ser el fonament del vostre èxit empresarial.