Local comercial de luxe amb tòtem propagandístic a l'entrada sud de Lloret de Mar: Oportunitat única

Local cantoner amb diferents aparadors i fàcil aparcament

2400.00
Superfície construida
  • 150 m2
Oficines
  • 1 despatx
Banys
  • 1 lavabo a planta baixa
Parking
  • Públics a davant l'establiment
Façana
  • local cantoner amb diferents aparadors
Bomba de calor
  • Si
Acabats
  • Impecable
Data de construcció
  • 2005
Règim 2
  • Venda
  • Lloguer

Oportunitat única per a empreses amb una estratègia de posicionar-se a l'entrada sud de Lloret de Mar com a parador de referència. Tenim el local comercial perfecte per a tu, que ofereix un avantatge addicional per captar l'atenció dels potencials clients.

Aquest local comercial està situat a la primera línia d'entrada sud de la ciutat, venint de Blanes, AP7 Palafolls o el Maresme, oferint una ubicació privilegiada per captar l'atenció dels visitants i residents. Disposa d'una terrassa pròpia davant de la façana de 50 m², que et permetrà crear una presència impactant des de l'instant en què els clients s'acostin. A més, aquest local també disposa d'un tòtem propagandístic, que atreure la mirada i captar l'atenció dels potencials clients, donant-li a la teva empresa una exposició encara més destacada.

Amb places d'aparcament públiques disponibles just davant del local, facilitarem l'accés i la comoditat dels teus clients. A més, aquest local cantoner compta amb diversos finestrals d'aparador, que et permetran exhibir els teus productes o serveis de manera atractiva i cridanera.

La ubicació d'aquest local és estratègica, ja que es troba al costat del supermercat Consum i en enfront del supermercat Dia. Això garanteix un constant flux de potencials clients que transiten per la zona, proporcionant-te una gran visibilitat i oportunitats de negoci.

Pel que fa a la distribució, aquest local disposa de diverses plantes per adaptar-se a les teves necessitats. La planta baixa té una superfície de 101 m² i inclou un lavabo. Hi ha un entresolat amb un despatx, així com una habitació amb les instal·lacions del local. A més, també hi ha una planta primer pis de 41 m², que pot ser ampliada amb un balcó exterior. Aquests espais es troben en excel·lent estat, amb acabats impecables i tots els comptadors d'alta ja instal·lats, de manera que pots entrar-hi immediatament.

A més, el local està ben climatitzat per garantir un entorn còmode per a tu, els teus empleats i els clients.

Tant si prefereixes llogar com comprar, aquest local és una gran oportunitat per a establir-te com a parador d'èxit a l'entrada sud de Lloret de Mar. Amb places d'aparcament davant del local i la comoditat addicional del pàrquing del Consum, oferim facilitats per als clients que et visitin.

No deixis escapar aquesta oportunitat de negoci excepcional. Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació o concertar una visita personal al local. Estem ansiosos per ajudar-te a assolir els teus objectius empresarials i crear una presència impactant a l'entrada de la població.