Local comercial

Oportunitat Única per a Empresaris del Sector Alimentari a la Costa Brava!

3250.00
Superfície construida
  • 650 m2
Acabats
  • Bons
Estat
  • Disponible
Règim 2
  • Lloguer

🥩🧀 Descobreix el Local Comercial Perfecte per a la teva Empresa Càrnica o Làctia 🧀🥩

📍 Excel·lent Ubicació a la Costa Brava:
Aprofita aquesta oportunitat excepcional per implantar el teu negoci al cor de la Costa Brava, en el local comercial més atractiu i estratègic de la zona! Situat a l'accés principal de la ciutat de Blanes, a la carretera més transitada que connecta tota la Costa Brava amb l'AP7, Girona, Tordera, Palafolls i Lloret de Mar.

🏥 Serveix als teus clients i al sector turístic:
Amb una ubicació estratègica a prop de l'Hospital Comarcal de la Selva, aquest local et permetrà satisfer les necessitats dels clients locals i dels turistes que recorren aquesta zona tan popular. A més, estaràs envoltat d'hotels i restaurants, oferint-te una oportunitat excel·lent per establir aliances comercials i servir al sector hoteler i de la restauració.

🥩 Carnisseria Totalment Equipada i llesta per operar:
Aquest immoble exclusiu ofereix una carnisseria totalment equipada, amb tots els aparells i maquinària necessaris per començar la teva activitat comercial de manera immediata. Amb tota una planta a la teva disposició, incloent una cuina, cambres frigorífiques i càmeres de congelació, tindràs l'espai perfecte per emmagatzemar i preparar productes càrnics i lactis de la més alta qualitat.

🚚 Accés Fàcil i Càrrega Còmode:
Amb dos molls de càrrega disponibles, les operacions logístiques seran més fàcils i eficients, permetent-te gestionar l'abastiment de matèries primeres i la distribució dels teus productes de manera òptima.

⭐ Establiment Ben Mantingut i Amb Potencial:
Aquesta joia comercial s'ha mantingut en excel·lent estat i està llest perquè el teu negoci despunti a la Costa Brava. Amb una clientela potencial tant local com turística, la teva empresa tindrà l'oportunitat de créixer i destacar a la regió.

📞 Contacta'ns Avui Mateix:
No deixis escapar aquesta oportunitat única per a empresaris del sector alimentari! Truca'ns ara mateix per obtenir més informació i concertar una visita al local. Les places són limitades i aquesta proposta no durarà gaire temps al mercat.

Aquest és el moment de fer créixer el teu negoci a la Costa Brava i convertir-te en un referent en el sector càrnic i làcti de la regió. No esperis més, aquest local et donarà la plataforma perfecta per a l'èxit empresarial!