Oportunitat Comercial Única a Nou Barris, Barcelona

Aprofiti aquesta oportunitat per establir o expandir el seu negoci a Nou Barris, Barcelona, en una ubicació privilegiada coneguda com "el rovell de l'ou del barri." Amb una tradició de més de 25 anys com a supermercat del barri!

15290.00
Superfície construida
 • 1.030 m2
Oficines
 • Si
Banys
 • 4 ut
Parking
 • Amb possibilitat de compra de places d'aparcament
Façana
 • 23,50 metres
Bomba de calor
 • Si
Alçada
 • 4,5 metres aprox
Data de construcció
 • 2001
Règim 2
 • Lloguer

Ubicació Estratègica: Aprofiti aquesta oportunitat per establir o expandir el seu negoci a Nou Barris, Barcelona, en una ubicació privilegiada coneguda com "el rovell de l'ou del barri." Amb una tradició de més de 25 anys com a supermercat del barri, aquest local comercial està a la seva disposició per fer créixer el seu negoci.

Característiques Destacades:

 1. Espai Òptim: Aquest local rectangular i ben proporcionat ofereix més de 4 metres d'altura, proporcionant un espai ampli i versàtil per a les seves necessitats comercials. No hi ha veïns a dalt, i la coberta és plana, donant-li un control complet de l'espai.

 2. Instal·lacions Ben Equipades: Amb diverses dependències, lavabos, aparells de climatització i fred, el local està llest per a la majoria d'activitats comercials.

 3. Zona de Càrrega i Descàrrega: Una zona exclusiva de càrrega i descàrrega pel carrer lateral fa que les operacions logístiques siguin senzilles i eficients.

 4. Aparador Comercial atractiu: Un ampli aparador comercial atreu clients locals i crea visibilitat per al seu negoci.

 5. Opcions d'Aparcament: Si és necessari, hi ha la possibilitat de comprar places d'aparcament sota el mateix local, facilitant l'accés als seus clients i empleats.

 6. Base de Clients Fidelitzada: Aprofiti la clientela fidelitzada que ha confiat en aquest local com a supermercat del barri durant anys.

Aquest local és ideal per a empreses nacionals o locals en expansió que desitgin establir-se en una comunitat activa i en creixement. Amb la seva ubicació central i les instal·lacions de primera classe, aquest espai és la plataforma perfecta per al seu èxit empresarial a Nou Barris.

Per obtenir més informació i programar una visita, poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix. No deixeu passar aquesta oportunitat única per fer créixer el vostre negoci.