Casa esplèndida al barri vell de Salt

Casa esplèndida al barri vell de Salt

PREU A CONSULTAR!!!
Si somieu amb reformar una casa i convertir-la en un paradís arquitectònic amb qualitat de vida excepcional, aquesta és la vostra oportunitat! Aquesta propietat és perfecta per a famílies i parelles que busquen el seu propi racó de pau al centre de Salt.

Ubicada en un barri tranquil, a tocar del barri vell de Salt i a prop del mercat, comerços de proximitat, supermercat i les principals vies de sortida de la població. Aquesta casa conserva l'encant de l'arquitectura típica de la volta catalana de quatre punts, amb sostres esplèndids i únics.

En la planta baixa, trobareu tota la zona de dia, amb una entrada que connecta els lavabos, el menjador i la cuina. Just després, un ampli pati ofereix un espai per a la vida quotidiana, barbacoes, jocs per a nens i joves, i fins i tot un hortet. Al final del pati, trobareu un garatge espaiós amb zona de magatzem i un sostre perfecte per penjar la roba a l'aire lliure.

Mitjançant una escala des de l'entrada, accedireu a la planta pis, on es troben 5 habitacions amb unes vistes molt maques al pati.

Aquesta casa és la oportunitat perfecta per personalitzar-la al vostre gust, amb espai per a una piscina, barbacoa, tranquil·litat, àrees de lleure i fins i tot un hortet. No hi ha cap propietat al mercat com aquesta, és una joia única per descobrir i fer-la vostra!

🌟 Característiques Destacades:

Arquitectura única amb volta catalana de quatre punts.
Pati espaiós i versàtil per a activitats familiars i socials.
Garatge ample amb zona de magatzem.
5 espais a la planta primera per redisenyar.
Potencial per a una àmplia gamma d'opcions de personalització.
No deixeu passar aquesta oportunitat única! Veniu a visitar-la i descobriu la vostra futura llar a Salt. Estem impacients d'oferir-vos una experiència única en aquesta joia arquitectònica en brut. Us hi esperem amb els braços oberts! 🌟