Casa esplèndida al barri vell de Salt

Casa esplèndida al barri vell de Salt

285000.00

És la casa ideal si vols viure al centre de Salt, amb tranquil·litat i ho vols tenir tot al teu abast. Guarda l´arquitectura típica de la volta catalana de quatre punts, ideal per sorrejar i lluir aquests sostres tan esplèndids i únics.
Distribuïda en planta baixa tota la zona de dia, amb una entrada que fa de distribuïdor entre els lavabos, el menjador i la cuina i tot seguit hi tenim un gran pati, on fer-hi vida, barbacoa, per la mainada, els jovis i tot el que se us pugui acudir. Hi ha també hi ha qui hi té tot un hortet. Al final de tot del pati, hi ha el garatge, ampli i amb zona de magatzem. El sostre del qual actualment és apte per penjar-hi la roba a l´aire lliure. 
Des de l'entrada també podem accedir amb una escala a la planta pis, on hi ha 5 habitacions i unes vistes magnífiques de tot el pati.
Si el que busqueu és una casa per adaptar-la al vostre gust i tenir-hi piscina, barbacoa, tranquil·litat, zona d´esbarjo, hortet, sense compromís veniu-la a visitar, no n'hi ha cap al mercat com aquesta. És una joia única en brut!!! Us hi esperem!