La nostra història

Hola, sóc en Dani Planas Colomer, fundador i gerent d’Ideal PSI - Personal Shopper Immobiliari i Gestor de Patrimoni.

Per a mi, el sector immobiliari és una passió, no una feina. Des dels meus estudis d’Arquitectura Tècnica, Project Management en Construcció i Màster en Direcció d’Empreses, en tots els meus anys d’experiència he viscut diferents etapes de cicle i he desenvolupat diferents responsabilitats en empreses de referència.

Al llarg de la meva trajectòria, m’he adonat que moltes persones que volien adquirir finques, o que necessitaven vendre o gestionar patrimoni immobiliari, tenien problemes amb les immobiliàries tradicionals.

En molts casos es necessita un assessorament molt personalitzat. Cal analitzar bé l’operació per assegurar-ne la rendibilitat. Cal fer una cerca molt exhaustiva per trobar aquella casa o aquella nau ideals per al seu futur propietari.

A les immobiliàries, que gestionen desenes d’immobles, ofereixen un servei estàndard i el personal no disposa del temps per fer un seguiment de cada client. A més a més, tot sovint estan a tots dos costats de la taula de negociació: del comprador i del venedor.

Ideal PSI: més que una immobiliària

Així que vaig fundar Ideal PSI, consultoria integral immobiliària en inversió, compra, venda i gestió de patrimoni, per a qualsevol tipus d’immoble: pisos; àtics; dúplex; cases aïllades, aparellades o adossades; masies; locals comercials; naus industrials; terrenys; solars; finques rústiques, etc.

A Ideal PSI oferim un servei 100% personalitzat i a mida. Cada client és únic, i ens assegurem de donar resposta a les seves necessitats.

La nostra missió és aconseguir la tranquil·litat i satisfacció dels nostres clients, i ens esforcem per superar les seves expectatives.

A nivell personal em considero una persona emprenedora, seriosa, honesta, professional, positiva i perseverant. Sempre amb ganes de fer la feina ben feta i d'aconseguir nous reptes!

La nostra experiència i la opinió dels nostres clients ens avala!

Creus que et podem ajudar? Contacta sense compromís!